A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.

További információ az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban.

Értem
Termékek Menü

Adatkezelési tájékoztató

H-WorkWear Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak:

A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) szerint az alábbi tájékoztatást adjuk.

Jelen adatkezelési tájékoztató az alábbi oldalak adatkezelését szabályozza: www.hwwprofessional.com

Az adatkezelési tájékoztatót mindenképp olvasd át annak érdekében, hogy tájékozott légy a személyes adataid védelmével kapcsolatban.

Szeretnénk ha tudnád, hogy vállalkozásunk valóban a mindenkori jogszabályoknak megfelelve, a legnagyobb gondossággal kezeli és őrzi a személyes adataidat. 

A hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően készítettük el az ADATVÉDELMI SZABÁLYZATUNKAT, mely így bővebb tájékoztatást nyújt arról, hogy cégünk hogyan védi adataid, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaiddal.

A H-WorkWear Kft. 2018. május 25. napjától hatályos adatkezelési tájékoztatóját ITT olvashatod.

Amennyiben adataiddal kapcsolatban bármilyen kérésed van, kérjük, írj nekünk a shop@hww.hu és/vagy info@hww.hu címre.

Árukereső.hu Árukereső.hu