A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.

További információ az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban.

Értem
Termékek Menü

CSOMAGBAN OLCSÓB! FFP3 + FFP2 VÉDŐMASZK

Ár:
76.800 Ft (60.472 Ft + ÁFA)
Cikkszám: HWW-MCS
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (1)
Menj biztosra, válassz olyan védőmaszkot, ami igazoltan megszűri a vírusokat!
FFP3 NR szelepes védőmaszk, a légzésvédelem királya!
Az FFP3 az egyetlen védőmaszk, ami megszűri a vírusok 99%-át.
FFP2 NR D szelepes védőmaszk, mely igazoltan megszűri a vírusok 95%-át.
 
Most megvásárolhatod egy csomagban a két védőmaszkot azonnali szállítással, raktári készletről!

 

Leírás és Paraméterek

A csomag tartalma 15 db védőmaszk a következő megoszlásban:
5 db FFP3 NR szelepes maszk + 10 db FFP2 NR D szelepes maszk

Mitől véd az FFP3 ? :

  • Védelem a mérgező és egészségre káros porok, füstök és aeroszolok ellen
  • Az ezen védelmi osztályhoz tartozó eszközök a rákkeltő és radioaktív szennyezőanyagokat és a kórokozókat, mint például a vírusokat, baktériumokat és gombaspórákat is kiszűrik
  • A teljes szivárgás nem haladhatja meg az 5%-ot.
  • A foglalkozási expozíciós határérték túllépése nem haladhatja meg a 30-szeres mértéket.

Az FFP3 védelmi osztályhoz tartozó légzésvédő álarcok nyújtják a lehető legnagyobb védelmet a légszennyezések ellen. 5%-os maximális szivárgás mellett a levegőben lévő részecskék legalább 99%-át szűrik meg 0,6 μm-es méretig védelmet nyújtva a toxikus, karcinogén és radioaktív részecskékkel szemben. Ezek a légzésvédő álarcok olyan munkakörnyezetben is használhatók, ahol a foglalkozási expozíciós határérték túllépése a 30-szoros mértéket is eléri. Ezeket például a vegyiparban használják.

Mitől véd az FFP2 ? :

  • Védelem a szilárd és folyékony ártalmas porok, füstök és aeroszolok ellen
  • A részecskék lehetnek fibrogének, vagyis rövid távú légzési irritációt okozhatnak, hosszú távon pedig csökkenhetik a tüdőszövet rugalmasságát.
  • A teljes szivárgás nem haladhatja meg a 11%-ot.
  • A foglalkozási expozíciós határérték túllépése nem haladhatja meg a 10-szeres mértéket.

Az FFP2 védelmi osztályhoz tartozó légzésvédő álarcok olyan munkahelyi környezetben alkalmazhatók, ahol a levegőben ártalmas és mutagén anyagok találhatók. A levegőben lévő részecskék legalább 94%-át meg kell szűrniük 0,6 μm-es méretig, és olyan munkakörnyezetben használhatók fel, ahol nem kerül sor a foglalkozási expozíciós határértékek 10-szeresének túllépésére. Az FFP2 védelmi osztályhoz tartozó légzésvédő álarcok például a fémiparban vagy a bányászatban használatosak. A dolgozók ezeken a helyeken aeroszolokkal, köddel és füsttel kerülnek érintkezésbe, ami hosszú távon légúti betegségek, például tüdőrák kialakulásához vezethet, és ami jelentősen fokozza a következményes betegségek, mint például az aktív tüdő tuberkulózis kockázatát. Az uvex innovatív, aktív szenes szűrőrendszerének köszönhetően álarcaink a kellemetlen munkahelyi szagokkal szemben is védelmet nyújtanak.

Vélemények

4.00
1 értékelés
5
(0)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2020. 05. 22.
Örülök,hogy ilyen gyorsan és rugalmasan tudtam vásárolni. Csak az a fránya ár ne lenne olyan magas. Nem az eladó hibája,mert Ő is sokkal magasabb áron kapja,mint a vírus elött.
Árukereső.hu Árukereső.hu