A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.

További információ az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban.

Értem
Termékek Menü

EU-s támogatások

 

Uniós támogatás segítségével univerzális CNC vezérlésű automata szabászgép beszerzése valósult meg, a H-WorkWear Kft.-nél, Bonyhádon.

A bonyhádi H-WorkWear Kft. befejezte a GINOP-2.1.8-17 - A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén megnevezéssel kiírt, „H-WorkWear Kft. univerzális CNC vezérlésű automata szabászgép vásárlása Bonyhádon” című, GINOP-2.1.8-17-2018-03236 jelű pályázatának megvalósítását. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban Irányító Hatóság vezetője a fenti pályázati kiírás keretében 15,475 millió forint összegű támogatásra érdemesnek ítélte beruházásunkat, mely a beruházás 50%-a.

A projekt megvalósításának ideje: 2019.01.18.– 2019.07.13.

A CNC vezérelt automata szabászgép megvásárlásával cégünk a jelenleg gyártott termékek mellett számos egyéb, speciális késztermék gyártását tudja felvállalni a jövőre nézve. Olyan védőruhákat, ill. azok gyártásához szorosan kapcsolódó kiegészítő elemeket tudunk késztermékként bevezetni, mely a magyarországi munkavédelmi előírásoknak nemhogy megfelel, hanem az innovációnak köszönhetően mindazon túlmenően kiemelt fontossággal bír majd az egészségvédelemre gyakorolt tulajdonsága is.

Ezzel biztosítunk komplexitást a jogszabályi előírás és az egészségvédelem területén.

Tehát jelentősen magasabb minőségű késztermékek gyártására lesz lehetőségünk, mely komfortosabb viseletet biztosít használójának = a felhasználó által „szerethetőbb” a késztermék, szívesen viselik, így csökkenhet a munkahelyi balesetek száma.

Valamint a szabászgép használatával kétségkívül hatékonyabb lesz a termelés, jelentősen javul a már meglévő késztermékek minősége, újabb és újabb ez eddig be nem vállalható késztermékek gyártását tudjuk elkészíteni.

Az innovatív késztermék valamint a hatékonyság növelése új piaci rést nyit meg cégünk számára, mely a jövedelmezőség bővülését eredményezi.

Továbbá a szabászgép automata technológiájának köszönhetően hatékonyabb munkavégzés várható, egységnyi időn belül jelentősen magasabb szabványt tudunk kitermelni, mellyel lehetőséget biztosítunk újabb munkahelyek kialakítására, újabb munkavállalók felvételére, az egységnyi szabvány költségeinek jelentős csökkentésére és mindez által a cég rentábilisabb működésére, árbevétel növelésére.

Árukereső.hu Árukereső.hu