A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.

További információ az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban.

Értem
Termékek Menü

CASTOR-CHEM

Antisztatikus, hő- és láng- és folyékony vegyszerek ellen védő, hegesztő védőruházat

CASTOR-CHEM védőruhák megfelelnek a 89/686/EGK irányelv (18/2008 VII.3. SZMM rendelet) alapvető biztonsági és egészségügyi követelményeinek, valamint az

EN ISO 11612:2016 A1+A2 B1 C1 E2 F1;  EN ISO 11611:2016 1. osztály A1+A2;  MSZ EN 1149-5:2008 ;
MSZ EN 13034:2005+A1:2009 PB [6] típus -

védelmi szabványoknak, TOVÁBBÁ azonosak az Innovatex Zrt által kiállított B-031/2017B-032/2017 és B-033/2017 típustanúsítványban szereplő védőeszközökkel.

Még bővebb információ a katalógus megnyitásával


Használata ajánlott:

Petrolkémiai- és Olajipar; gáz-, víz—és elektromos művek; gépkezelők, karbantartók, valamint a fém- és hegesztőipar területére.

A védőruha magas minőségű innovatív pamutszövetből készül, a magas pamuttartalmat a minőség és tartósság érdekében poliészter és antisztatikus szövéssel fokoztuk. 
A modern, 2/2-es twill szövésű szövet nagyon kényelmes viselet. Mind a komfortérzet, mind az anyag tartóssága, szakadás biztonsága jelentősen magasabb szintet képvisel a pamutanyagokhoz képest.
Anyag területi sűrűsége 300 g/m2, mely a szövéséből adódóan nem igényel erősebb / vastagabb összetételt sem a minőség, sem a tartóssági elvárások alapján.
Az optimális anyagvastagság miatt a késztermék jelentősen komfortosabb viseletet eredményez a nyári, melegebb hónapokban-, továbbá a téli-, hidegebb napokon sem igényel több alsó ruházatot a viselete, mint egy vastagabb, pld.: 350 g-os alapanyagból készült védőruha.

A védőruha kialakítása kényelmes és ergonomikus, ezáltal biztosítja és lehetővé teszi a napi legalább nyolc órán át tartó állandó viselést.
Kialakításánál fogva alkalmas a magasban történő kényelmes munkavégzésre is, többek között testhevederrel együtt jól és kényelmesen használható.
Tisztítása házilag automata mosógépben is megoldható, amennyiben a kezelésre, mosásra vonatkozó előírások betartásra kerülnek.  

FONTOS tudnivalók:

 • a védőruha család a legújabb szabványok, jogszabályi előírások szerinti került bevizsgálásra, minősítésre.
 • négy fajta szabvány szerint minősítve: Lángállóság + antisztatikusság + szikraállóság ( hegesztési munkálatokhoz is javasolt ) + korlátozott védelem folyékony vegyszerek ellen 

 • rendelhető hét alapszínben és azok színkombinációiban:  dark navy, royal blue, green, grey, orange, red és yellow

 • rendelhető 36-80-as méretben, de akár egyedi méret gyártására is képesek vagyunk
 • nincs minimum rendelési mennyiség, már 1 garnitúra gyártását, szállítását is elvállaljuk
 • rendelhető két különböző anyagsűrűségből ( 245 g/m2 és 300 g/m2 )
 • rendelhető több fajta küllemi kialakítással, mely lehetőséget biztosít a legoptimálisabb késztermék kiválasztására, megrendelésére
 • a védőruhán a szabványban rögzítetteknek megfelelően NEM található perem, mely mind a röppenő szikrák- és fröccsenő vegyszerek védelmére szolgál
 • a bélés nélküli derekas- és melles kivitelű védőnadrágon NAGYMÉRETŰ, csípővonaltól térd és boka közötti szakaszig tartó térdfolt, azaz dupla anyag kerül összetűzésre, ezzel is megnövelve a kritikus, nagyobb igénybevételnek kitett terület tartósságát
 • a védőruha komfortossága-, és a jogszabályi előírások betartása érdekében a ruha több szabásvonallal is rendelkezik, melyek jól kihasználhatók olyan területen, ahol a Felhasználó akár több színű összeállításban igényli a késztermék kialakítását
 • képesek vagyunk a védőruha "megszemélyesítésére" - céglogó elhelyezésére - az előírt jogszabályok alapján
 • normál munkaviszony használata esetén a védőruha védelmi képességét 50 mosás alkalmáig őrzi meg, extrém körülmények közötti használat esetén a védelmi képesség arányosan csökken a védőruhát ért külső behatás arányával.
 • opcióként lehetőség van egy vagy akár többsoros jól-láthatósági díszcsíkkal ellátni a terméket

FIGYELEM!  A védőruha két részét, azaz a derekas-nadrágot és a zakót, illetve a melles-nadrágot és a zakót együtt és zárt állapotban kell viselni, mert csak így nyújt megfelelő védelmet.

CASTOR-CHEM katalógus

 

Rendezés:
Nézet:
Árukereső.hu Árukereső.hu