A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.

További információ az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban.

Értem
Termékek Menü

HWW - MUNKÁSRUHÁK, PÓLÓK, FELSŐ- ÉS ALSÓRUHÁZAT

A HWW munkásruhák "megszületéséről" főbb gondolatokban:

A H-WorkWear Kft. egyedileg megtervezett munkaruházat gyártására és értékesítésére specializálódott az mellett, hogy portfóliójában megtalálható a munkavédelmi termékek és védőeszközök teljes skálája, különös tekintettel a speciális területek, egyedi igények kiszolgálására. Piaci felmérések alapján igazolódott, hogy a felhasználók igénylik a munkásruhák esetén az egyediséget, mely egyben tükrözi a cég image-t, és ezáltal egységesebb-, és nem utolsó sorban elegánsabb összhatást tükröznek a piacon való megjelenésükkel. Ez azon túlmenően hogy emeli a presztízst , erősíti a szakmai hovatartozást is.

Ahhoz, hogy a munkás– és védőruhákkal szembeni általános elvárások mellett—mint pld. egészség-védelemre gyakorolt pozitív hatása, funkcionalitás, innovatív alapanyag—az előbb említett igényt is biztosítani tudjuk, képzésekkel, szakmai gárda felállításával, innovatív gyártósor kialakításával, portfólió bővítéssel erősítettük piaci hovatartozásunkat ebben a szegmensben.

Csapatunkban többek között megtalálható könnyűipari mérnök, grafikai tervező, marketing managment,  továbbá a gyártósor teljesen úgy varrógépekkel, autamata szabászgéppel, hímző gépsorral, textilipari nyomtatógépekkel felszerelt.

Fejlődésünknek köszönhetően képesek vagyunk az elvárt minőséget prezentálni és komplex szolgáltatást biztosítani.

Cégspecifikus ruházat

Cégre szabott, egyedi megjelenést biztosítunk azáltal, hogy széles alapanyag színválasztékkal rendelkezünk, így a munkaruha színeit a megrendelő arculatához tudjuk igazítani. Feliratokat, emblémát tudunk elhelyezni kívánság szerint bármely helyre összeállítás/varrást megelőzően.

Iparág specifikus

Az adott iparág előírásainak megfelelően alakítjuk ki a ruházatot oly módon, hogy az praktikus, tartós és esztétikus is legyen egyszerre.

Munkakör specifikus

Az adott munkakör kívánalmainak megfelelően tudjuk kialakítani a modellt, extra bújtatókkal, zsebekkel, Cordura® erősítéssel, rátétekkel, béléssel, stb.

Nincs méretkorlát

Bármely méretben tudjuk gyártani a terméket - legyen akár nagyon kicsi, vagy extra nagy-, így partnerei köréből egy személy sem marad ruha nélkül.

Bővíthető kollekció

A cégre szabott kollekció tovább bővíthető szezonális, női-férfi, illetve más munkakörre, vagy más tevékenységre tervezett darabokkal.

Megfizethető

Több árfekvésű kollekció kialakításának lehetősége is adott.

Egyedi igények kezelése

Alapanyagra, színre, modellre, méretre vonatkozó bármely igényt ki tudjuk elégíteni maximális rugalmassággal, már kis mennyiségek esetén is.

Elérhető, magyarországi gyártó

Hazai gyártóként megbízható háttérrel hosszú távra köteleztük el magunkat a piacon. Ezáltal partnereink számára biztonságos és kényelmes együttműködést kínálunk.

Gyors utánrendelés, nincs készlethiány, vagy megszűnő termék

Komoly szabászati archívummal és alapanyag készlettel, és megbízható alapanyag beszállítói háttérrel rendelkezünk. Cégre szabottan dokumentáljuk a készülő termékek minden paraméterét. Ennek köszönhetően bármely korábban gyártott modell könnyen előkereshető és után gyártható rövid határidővel.

VISZONTELADÓKNAK továbbértékesítésre

Örömmel vesszük azon viszonteladók jelentkezését, akik valami újat, valami különlegeset szeretnének Vevőiknek felkínálni. Érdeklődést, információ kérést kérjük szíveskedjen elküldeni az ertekesites@hww.hu mail címre, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

A munkásruha - 

Amennyiben egyedi-, cég specifikus munkásruhát szeretne terveztetni-, vagy ajánlatot kérni, kérem írjon nekünk az ertekesites@hww.hu mail címre, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

A HWW - MUNKÁSRUHÁK kategória alatt felvezetett termékcsaládokat folyamatosan bővítjük, így érdemes vissza-, visszanézni weboldalunkra.

Árukereső.hu Árukereső.hu