A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.

További információ az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban.

Értem
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Szolgáltató adatai:

Cégnév vagy egyéni vállalkozó neve: H-Work Wear Kft.
Szolgáltató székhelye, telephelye ill lakcím: 7150 Bonyhád, Cikói u. 13/a
Cégjegyzékszám v egyéni vállalkozói igazolvány száma:1709010694
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Szekszárdi Törvényszék Cégbírósága
Elérhetőség: shop@hww.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: 06-74/684-850
Adószám: 25360655-2-17

Tisztelt Látogató!

Köszöntünk weboldalunkon. Kérlek olvasd el cégünk rövid bemutatkozó anyagát: 
 

Vállalkozásunk főbb üzletága a saját varrodánkban gyártott egyedi és akár speciális igényeknek megfelelő munka- és védőruházat készítése.
Képesek vagyunk a cég image-nek megfelelő küllemmel, a gyártási- és felhasználási igényekre előírt alapanyagból, valamint a technológiai követelményeknek megfelelően készterméket prezentálni.
Kínálatunkban megtalálhatóak a mechanikai védelemnek megfelelő munkaruházati termékek, de gyártósorunkból a piac speciális területeire is értékesítünk minősített védőruhákat, úgy mint pld. lángálló/antisztatikus védőruha  (minősítve: MSZ EN 340:2004; MSZ EN ISO 11612:2009; MSZ EN 1149-5:2008)
Gyártásunk rugalmas: akár csak 1 db-tól és akár szélsőséges méretekben (extra kicsi / extra nagy) is vállalunk megrendelést.

Varrodai szolgáltatásunk mellett termék palettánkon megtalálhatóak többek között az egyéni védőeszközök teljes skálája ( védelem tetőtől - talpig; mechanikai behatástól kezdve a jólláthatóságon túlmenően a vegyszerálló, ESD, lángálló, stb védelemig )  saját dekorációs műhelyünk által nyújtott teljes körű grafikai szolgáltatás ( tervezés + kivitelezés, irodaépület dekoráció, fóliázás, munkavédelmi matricák-, jelző táblák, hirdető táblák, molinók, ajándékcsomagok rendezvényekre, alkalmakra, stb…).

Széles „Márka” kínálatunkat tudatosan építettük fel, fontosnak és egyben elengedhetetlennek tartjuk, hogy Partnereinknek biztosítani kell a választás lehetőségét! 
Web oldalunk ugyan feltöltés alatt áll, azonban a munka-, védőruházat és védőeszköz palettán megtalálható lesz a legegyszerűbb és ezáltal legolcsóbb megoldástól kezdve a már professzionális mértéket képviselő speciális termék is. 

Több neves gyártó céggel tartjuk a kapcsolatot, mint a 3M, MSA, OCEAN, GIASCO, DIKE, Coverguard, Uvex, Peltor, Venitex, Panoply, Fristads, A-Code, Kansas, Strauss, Gildan, Sol’s, Fruit of the Loom, Mapa, Lux Optical, SupAir, Euro Protection, DuPont, HI-VÍZ, Tidy, TYVEK, PLUM, CADO, Kevlar, YKK, Meisner, stb…

Hisz igaz a mondás: nem minden esetben a legalacsonyabb árban lévő termék egyben a legolcsóbb is.

  

Csak és kizáróan olyan terméket kínálunk, mely EK megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik, valamint célunk, hogy az értékesített termék beváltsa a hozzá fűzött reményeket.

Országos szinten értékesítünk, a beérkezett megrendeléseket akár heti többszöri szállítással is el tudjuk juttatni a megadott címre.

FONTOS INFORMÁCIÓ! 

Amennyiben Önnek vállalkozása van, vagy folyamatosan és / vagy egyszerre több terméket szeretne vásárolni, úgy kérem az egyedi árakkal kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal.

 

                              

                       

 

 
   
   

 

 

Árukereső.hu Árukereső.hu