A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.

További információ az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban.

Értem
Termékek Menü

COOL - HŰSÍTŐ munkavédelmi termékek

HŰSÍTŐ TERMÉKEK IPARI FELHASZNÁLÁS/MUNKAVÉDELEM

A hő-stressz nagy ellensége a munkavállalónak, melynek megelőzésével sok nem várt probléma, baleset megelőzhető.

A hő-stressz hatására lassabb lesz a reakció időnk, csökken az energia szintünk, koordinációs és a figyelmi nehézségeink lesznek, izmaink elgyengülnek ilyenkor az ájulás veszélye is felmerülhet és csökken a komfortérzetünk napi tevékenységeink során. Biztonságosan dolgozni kánikulában is- a napi feladatok során, fizikai munkánál vagy a biztonság szolgálatában megoldást jelenthetnek a Coolmax személyi hűsítő termékek.

Bár a cégek egyre jobban odafigyelnek a hőség miatti előírások betartására, azonban folyamatosan előfordulnak munkahelyi balesetek/halálesetek a meleg miatt. A szabadtéri munkáknál azonban nem csak a kánikula okozhat gondot. Itt a nyár, így egyre többen döntenek úgy, hogy inkább szabadban végezhető munkát választanak. Érdemes azonban odafigyelni arra, hogy a nagy meleg jelentős közérzet- és teljesítőképesség-romlás mellett ájulást, hő pangást, hő kimerülést, hőgutát okozhat, a koncentrálóképesség csökkenése pedig könnyedén hozzájárulhat a balesetveszélyes helyzetek kialakulásához is. A szabadban, nyári melegben fizikai munkát végzők hőháztartását a magas külső hőmérséklet jelentősen megterheli, de a keringési rendszer, a só-vízháztartás igénybevételét az is tovább fokozhatja, ha a nyári meleg napokon a szabadban dolgozóknak - az UV sugárzás elleni védelem miatt - az egész testfelületet takaró öltözékben kell dolgozniuk.

Óvja cége munkaerejét a nagy hő kitettségtől! Mi egy egyszerű, de annál hatékonyabb terméket nyújtunk a hő-stressz kezelése.
Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: COOLMAX2
Gyártó: COOLMAX
2.087 Ft + ÁFA (2.650 Ft)
Cikkszám: COOLMAX5
Gyártó: COOLMAX
4.992 Ft + ÁFA (6.340 Ft)
Cikkszám: COOLMAX1
Gyártó: COOLMAX
14.165 Ft + ÁFA (17.990 Ft)
Cikkszám: COOLMAX4
Gyártó: COOLMAX
3.303 Ft + ÁFA (4.195 Ft)
Cikkszám: coolmax6
Gyártó: COOLMAX
4.740 Ft + ÁFA (6.020 Ft)
Cikkszám: COOLMX3
Gyártó: COOLMAX
4.100 Ft + ÁFA (5.207 Ft)
Árukereső.hu Árukereső.hu