A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk.

További információ az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban.

Értem
Termékek Menü

Giasco 3RUN

3RUN -  A forradalmi technológia, amely megháromszorozza a kényelmet

A 3Run egy sportos és fiatalos jellegű vonal, amelyet azok számára terveztek, akik beltéri és kültéri munkát végeznek.

A 3Run a 3D generációhoz tartozik. Ezért ezen cipők talprésze 3 különböző PU-befecskendezett réteggel készültek és relatív sűrűséggel rendelkeznek. Mindegyikük a kényelem, a csúszásgátlás és a lábstabilitás maximalizálására specializálódott.

Ezek közül a modellek közül néhány is el van látva egy antiszenziós betéttel, amely garantálja a lábak további támogatását, stabilitását minden lépésben.

A 3D egy szabadalmaztatott forradalmian új technológia, amely lehetővé teszi, hogy három különböző réteg egyetlen talpfelületbe kerüljön. Ennek a terméknek a célja, hogy a talp különböző-, három eltérő sűrűségű rétegeinek köszönhetően a védőlábbeli viselése maximális kényelmet és biztonságot és lábstabilitást nyújtson.

Antislip – Comfort - Stability

Antislip -  keményebb vegyületnek, sűrűségnek köszönhetően az első szakaszt úgy tervezték, hogy maximális ellenállást biztosítson a felületre való érintkezésnél. Ez az anyag a futófelület kialakításával kombinálva kiváló SRC teljesítményt biztosít a csúszásgátlás szempontjából.

Comfort - A második szakaszt (középen) a lágyabb sűrűség jellemzi, amely minden lépésnél rendkívüli lágyságot biztosít. A poliuretán oldat további előnye, hogy rugalmassága hosszútávon lehetővé teszi a memóriahatás fenntartását. Ez a részlet maximalizálja a termék élettartamát, és különbözik az ettől eltérő lábbelik talp alapanyagától, amelyek idővel deformálódnak és fokozzák a helytelen pozíciókat.

Stability – A harmadik réteg már a talp felületével érintkezik, így az egész láb nagyobb stabilitásának biztosítására készítették. Különösen előnyös azok számára, akik a nap folyamán dinamikus sétát végeznek. Itt is a poliuretán memóriahatása fontos előnyöket biztosít a felső részen lévő más stabilitási technológiákhoz képest. Valójában a talp felsőrészének stabilitása a használat során gyengíti a lábon lévő terhet, kedvez a torzításoknak vagy a csúszásnak.

Ez az új technológia pozitív hatással van az esztétikai szempontokra is, ugyanis a három réteg a megkülönböztethetőség érdekében három színben jelenik meg. Így „színesebb” lesz a késztermék, és nagyobb színkombinációk használata növeli a modell egyediségét.

Összefoglalva, a 3D egy új generációs lábbeli, mely termékben megvan a potencia, hogy vezető helyet foglaljon el a védőlábbelik körében!

Ha védőlábbelit keres, akkor jó helyen jár!

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: 3R171Q
Gyártó: Giasco Italy
25.361 Ft + ÁFA (32.208 Ft)
Cikkszám: 3R171V
Gyártó: Giasco Italy
25.888 Ft + ÁFA (32.878 Ft)
Cikkszám: 3R171R
Gyártó: Giasco Italy
25.888 Ft + ÁFA (32.878 Ft)
Árukereső.hu Árukereső.hu